Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaki rodzaj skręta jest najgorszy?
24.02.2024, 03:56
Lifeisbrutal jak ty masz skręta po 2(?) dniach wpierdalania tramadolu to ty zapomnij o opio. Serio. Jak teraz tak cierpisz to nie przeżył byś skręta na ciągu po czymś mocniejszym.
A i to nie jest rada ani nic. Po prostu moje doświadczenie. Bardzo długo brałam tramadol po wypadku i jak się wszystko zagoiło lekarz przepisał mi kodeinę na w miarę bezbolesne zejście z opio. Preparat nazywał się Talvosilen i miał 20mg kodeiny i 500 paracetamolu. Niestety tylko na receptę. Na szczęście bez recepty możesz kupić antidol z 15mg więc tylko 5mg mniej. Po pół roku wpierdalania tramadolu 3 razy dziennie nie wyłapałam skręta ani nic schodząc powolutku słabszym lekiem.
TL;DR
Nie ćpaj opio do bo ten skręt co masz teraz to chuj - może być dużo gorzej
A i to nie jest rada ani nic. Po prostu moje doświadczenie. Bardzo długo brałam tramadol po wypadku i jak się wszystko zagoiło lekarz przepisał mi kodeinę na w miarę bezbolesne zejście z opio. Preparat nazywał się Talvosilen i miał 20mg kodeiny i 500 paracetamolu. Niestety tylko na receptę. Na szczęście bez recepty możesz kupić antidol z 15mg więc tylko 5mg mniej. Po pół roku wpierdalania tramadolu 3 razy dziennie nie wyłapałam skręta ani nic schodząc powolutku słabszym lekiem.
TL;DR
Nie ćpaj opio do bo ten skręt co masz teraz to chuj - może być dużo gorzej
24.02.2024, 09:18
@"Twilight Sparkle" Chyba cię posłucham. Nie wyrzuce te tramadolu bo szkoda zostawie na czarną godzinę gdybym mnie kiedyś coś mocno bolało. Ale powiedz mi jak to jest że doreta a tramadol to to samo i po tych kroplach źle się czuje a po tabsie dobrze. To chyba ja faktycznie muszę poczytać o dawkowaniu tego bo jeszcze kuku sobie zrobię
24.02.2024, 12:58
Bo z tabsy się uwalnia trochę wolniej i może dlatego? Szczerze to nie wiem i tak zgaduję że to pewnie to. Horsiego spytaj lepiej.