Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Rozmowa z psychiatrą
26.03.2025, 03:09
horsii
Rc są zazwyczaj znacznie mocniejsze, dlatego nieprzewidywalne. Walniesz tyle ile zawsze, albo tyle ile ktoś doradzał na forum i budzisz się na ławce na wsi 40 kilometrów od swojego miasta z pustym portfelem i słomą w butach, a od kobiety dowiadujesz się, że nie było Cię 3 dni.
Analiza z ED wisi w temacie Owcy na policyjnym forum.
Myślę, że gdyby było niepotwierdzone, to postaraliby się o to, żeby usunąć ten wpis, ale żadnej pewności nie mam.
Opinie o tym pasują to rzekomego składu, to kolejna poszlaka.
Rc są zazwyczaj znacznie mocniejsze, dlatego nieprzewidywalne. Walniesz tyle ile zawsze, albo tyle ile ktoś doradzał na forum i budzisz się na ławce na wsi 40 kilometrów od swojego miasta z pustym portfelem i słomą w butach, a od kobiety dowiadujesz się, że nie było Cię 3 dni.

Myślę, że gdyby było niepotwierdzone, to postaraliby się o to, żeby usunąć ten wpis, ale żadnej pewności nie mam.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
26.03.2025, 04:50
Owszem, są i RC benzosy takie monstery co zjadają najmocniejszych graczy z apteki, ale są też takie słabiutkie. Różnie bywa, ale jest o nich wystarczająco dużo informacji żeby móc je brać bez właśnie akcja typu budzenie się na granicy czeskiej z kaktusem w dupie tydzien pozniej. To wszystko są wynalazki z lat 60, 70, 80., nienajgorzej udokumentowane, z wzoru można wiele wywróżyc, a i śmiałków którzy chętnie na sobie jako na pierwszych przetestują nowy zolam nie braknie. Wystarczy czytać.
Kurwa, które to jest policyjne forum w końcu? Dopek?
Tu każde forum teraz policyjnym nazywane jest teraz widzę. Forum policyjne, w gratisie z policjantami - tak twierdzil przecież ten cały Helupiarz, że tutaj policja na forum jest. Przyjmuje sklepy do partnerskiego, a potem je zamyka.
Tu każde forum teraz policyjnym nazywane jest teraz widzę. Forum policyjne, w gratisie z policjantami - tak twierdzil przecież ten cały Helupiarz, że tutaj policja na forum jest. Przyjmuje sklepy do partnerskiego, a potem je zamyka.

26.03.2025, 05:24
Jeśli chodzi o psychiatrów to faktycznie są na bakier z benzo, dlatego jak pójdę w kwietniu jestem ciekaw czy wypisze mi zaświadczenie na benzo żeby rodzinny mógł wypisywać.
Moja pierwsza wizyta u psychiatry trwała dokładnie 7 minut i nawet nie byłem w stanie nic więcej powiedzieć bo po tym czasie już miałem wystawioną receptę i wpisane w komputer.
Śmiech na sali.
Od tego czasu staram się chodzić prywatnie i wtedy mam całą godzinę.
Nie tak łatwo dostać zaświadczenie.
Na doraźne nie dostaniesz to już zapomnij o tym.
Musisz brać cały czas np. jak Czeslawo na padaczkę albo inna chorobę co się benzo ładuje.
Śmiech na sali.
Od tego czasu staram się chodzić prywatnie i wtedy mam całą godzinę.
(26.03.2025, 05:24)Lifeisbrutal napisał(a): Jeśli chodzi o psychiatrów to faktycznie są na bakier z benzo, dlatego jak pójdę w kwietniu jestem ciekaw czy wypisze mi zaświadczenie na benzo żeby rodzinny mógł wypisywać.
Nie tak łatwo dostać zaświadczenie.
Na doraźne nie dostaniesz to już zapomnij o tym.
Musisz brać cały czas np. jak Czeslawo na padaczkę albo inna chorobę co się benzo ładuje.
![[Obrazek: 1INFERNO.gif]](https://i.ibb.co/c83KDBq/1INFERNO.gif)
26.03.2025, 07:35
(26.03.2025, 04:50)horsii napisał(a): Owszem, są i RC benzosy takie monstery co zjadają najmocniejszych graczy z apteki, ale są też takie słabiutkie. Różnie bywa, ale jest o nich wystarczająco dużo informacji żeby móc je brać bez właśnie akcja typu budzenie się na granicy czeskiej z kaktusem w dupie tydzien pozniej. To wszystko są wynalazki z lat 60, 70, 80., nienajgorzej udokumentowane, z wzoru można wiele wywróżyc, a i śmiałków którzy chętnie na sobie jako na pierwszych przetestują nowy zolam nie braknie. Wystarczy czytać.
„Policyjne forum” mówisz? To brzmi jak „ładna paranoja”.
Ciekawe, czy tym ludziom co tak sądzą też „śnią się czasem pożary”.

Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
(26.03.2025, 03:09)M7G9O napisał(a): horsii
Zakładam, że o ten sklep z dopka chodzi (bla**shee****.sh**), z którego można nawet miesiąc czasu na paczkę czekać aż przyjdzie i się trzeba dopominać o nią jeszcze tygodniami. Wiem, bo sprawdzałem kiedyś. I w ogóle generalnie czasami wysyła ponoć inny towar niż ten, co ktoś zamawiał niby z pomyłki z tego, co piszą na forum, więc nie dotyczy to tylko tego benzo pewnie, a również ketonów i całej reszty też. W ogóle słaby kontakt, brak szacunku do klienta i długie czekanie na paczkę.
(26.03.2025, 02:51)M7G9O napisał(a): Xanax od Owcy - Flualpra
https://www.drugsdata.org/view.php?id=20104
Gidazepam od festi - Bromazepam
https://drive.google.com/file/d/1DrcnKdB...1oEVT/view
Zopiklon od innego V - Chuj wi co
https://drive.google.com/file/d/1dxJNKB3...ht0G8/view
Gidazepam od zzap - Etometazen (opio sprzedawany jako rc benzo)
https://dopal.org/showthread.php?tid=384...9#pid98439
Nigdy żadnych benzo ani rc benzo od clearnetowych dostawców, którzy w żaden sposób nie są weryfikowani ani rozliczani z tego co sprzedają.
A to faktycznie lepiej nie ufać tym vendorom, jak co innego sprzedają pod inną nazwą w pustych pudełkach po benzo aptetycznym, bo się nie spodziewasz, jak cię zetnie z nóg potem, bo myślałeś, że co innego bierzesz.
26.03.2025, 15:21
(26.03.2025, 04:50)horsii napisał(a): Kurwa, które to jest policyjne forum w końcu? Dopek?Tak, chodziło o dopka. Z tego co wiem, to oba twory Sergiuszowe są nazywane policyjnymi, chociaż nigdy nie wnikałem, bo nie mój klimat i towarzystwo.
Helupiarz to zdaje się stary alfiarz, na odwiedcznych paranojach i nie odróżnia wojska od policji.

(26.03.2025, 07:35)Czeslawo napisał(a): „Policyjne forum” mówisz? To brzmi jak „ładna paranoja”.
Ciekawe, czy tym ludziom co tak sądzą też „śnią się czasem pożary”.![]()
Chyba każdy z nas miał po odpowiednio długim ciągu, problemy z CIA, FBI i różnymi innymi służbami. Mi kiedyś nawet chodzili po dachu i buszowali na balkonie, podczas czwartej doby

Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
27.03.2025, 01:06
Na sucho, na sucho. To nie widzieliscie co helupiarz wypisuje?
Smieszne że dobrze mu bylo na policyjnym forum, dopóki dostawał sample, nagrody. Dopiero potem jak mu sie oberwało za pajacowanie, obrażanie moderatorów itd to sie nagle mu tu policja pojawiła

Smieszne że dobrze mu bylo na policyjnym forum, dopóki dostawał sample, nagrody. Dopiero potem jak mu sie oberwało za pajacowanie, obrażanie moderatorów itd to sie nagle mu tu policja pojawiła