Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze sposoby na dobre nawodnienie
22.01.2025, 12:42
Lifeisbrutal Podeślę Ci później na PW co ja piję.
Każdy organizm jest inny, ale mi wchodzi świetnie i od czasu kiedy zacząłem to stosować, to przestałem się "przegrzewać"
Każdy organizm jest inny, ale mi wchodzi świetnie i od czasu kiedy zacząłem to stosować, to przestałem się "przegrzewać"
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
09.04.2025, 16:58
DarkSonia spoko recenzja ale z jednym się nie zgodzę, iziotnik kiepski do nawadniania na fazie ( jeżeli mówimy o sklepowych np. oshee, Tiger ). Mają niezdrowe barwniki i kupę cukru / słodzika. O wiele lepiej się nada woda, woda z elektrolitami (nie za dużo bo z nimi też można przesadzić ) albo najlepsza WODA Z CYTRYNĄ.
kalakanin isotonic... to isotonic... wiadomo o co chodzi - aby go pić 
a to jaki kto sobie kupi, czy największą biedę z biedry, czy najwiekszego wypasa z olimpu to już jego sprawa
wiadomo - domowe najlepsze ( chociaż nie zawsze ) ... po prostu pamiętać trzeba o tym piepszonym nawadnianiu, bo suszy jak cholera
ja tam uwielbiam mój isotonic - soczek tymbarka jabłko-wiśnia haha

a to jaki kto sobie kupi, czy największą biedę z biedry, czy najwiekszego wypasa z olimpu to już jego sprawa
wiadomo - domowe najlepsze ( chociaż nie zawsze ) ... po prostu pamiętać trzeba o tym piepszonym nawadnianiu, bo suszy jak cholera

ja tam uwielbiam mój isotonic - soczek tymbarka jabłko-wiśnia haha

mrrrrau

09.04.2025, 17:40
(09.04.2025, 16:58)kalakanin napisał(a): DarkSonia spoko recenzja ale z jednym się nie zgodzę, iziotnik kiepski do nawadniania na fazie ( jeżeli mówimy o sklepowych np. oshee, Tiger ). Mają niezdrowe barwniki i kupę cukru / słodzika. O wiele lepiej się nada woda, woda z elektrolitami (nie za dużo bo z nimi też można przesadzić ) albo najlepsza WODA Z CYTRYNĄ.
Chopie.
Ładujesz w nozdrza jeden z najbardziej orających organizm beta ketonów i przejmujesz się cukrem?
Nawet jeżeli jesteś na redukcji i liczysz kalorie, to gwarantuję Ci, że metaklef wybiega ten cukier za Ciebie, kiedy będziesz leżał i walił konia.

Podobne pytanie kierowałem do ćpunów, którzy podczas pandemii bali się testu na koronawirusa "bo może im uszkodzić nos".
Ładujecie co weekend w klamę coś, czego równie dobrze można by używać do czyszczenia rur, zamiast Kreta, a boicie się patyczka?

Ale zgadzam się z tym, że izotoniki to gówno.
Więcej elektrolitów uświadczycie w wodzie z cytryną i szczyptą soli.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
09.04.2025, 17:44
Polecam dodać Jescze glukozę w prochu jest mega tania a jest potrzebna do izotojiku albo miód
Be objective and honest.
miodek niepasteryzowany cytrynka i woda... o tak! i można ćpieć.
isotonic - to nie gówno - pytanie co kto rozumie poprzez isotonic M7G9O weśśś
bo:
"Napoje izotoniczne (izotoniki) – napoje mające na celu wyrównanie poziomu wody i elektrolitów wydalanych z organizmu w procesie wydzielania potu, a także uzupełnienie witamin i soli mineralnych oraz w niewielkim stopniu węglowodanów spalanych podczas wysiłku fizycznego."
... czyli wszystko co pijesz - co zawiera cukier, namiastkę witamin, i soli.
Tak trochę dla śmiechu, PIWO tez może być isotonikiem, zwł nisko alkoholowe!
a co do ćpania bez umiaru - to się zgodzę, nawet najlepszy isotonik czy cokolwiek kto co pije, nie zdziała cudów, jeśli przekraczamy pewne granice, nie śpimy, nie jemy, i walimy oporowo wszystko co jest w worku aż do odcięcia... tak się nie da.
isotonic - to nie gówno - pytanie co kto rozumie poprzez isotonic M7G9O weśśś

"Napoje izotoniczne (izotoniki) – napoje mające na celu wyrównanie poziomu wody i elektrolitów wydalanych z organizmu w procesie wydzielania potu, a także uzupełnienie witamin i soli mineralnych oraz w niewielkim stopniu węglowodanów spalanych podczas wysiłku fizycznego."
... czyli wszystko co pijesz - co zawiera cukier, namiastkę witamin, i soli.
Tak trochę dla śmiechu, PIWO tez może być isotonikiem, zwł nisko alkoholowe!

a co do ćpania bez umiaru - to się zgodzę, nawet najlepszy isotonik czy cokolwiek kto co pije, nie zdziała cudów, jeśli przekraczamy pewne granice, nie śpimy, nie jemy, i walimy oporowo wszystko co jest w worku aż do odcięcia... tak się nie da.
mrrrrau

09.04.2025, 18:11
M7G9O właśnie walimy metaklefa giga szkodliwy katynon i zamiast odciążyć organizm z innych szkodliwych substancji dowalasz wątrobie dodatkowo masę cukru i co o wiele gorsze Błękit FCF, benzoesan sodu i masę innych wzmacniaczy smaku ( w przypadku oshee niebieskiego). Po chuj organizm ma walczyć z metaklefem + ten syf jak można go wspomóc elektrolitami i cytrynką? To taka logika jak masz spaść z trzeciego piętra i się połamać to chuj wejdę na czwarte i zostanę ważywem. Ja rozumiem, że niektórzy mają w takie rzeczy wyjebane ale jak ktoś chce jeść schabowe w okresie starości/później dorosłości to warto o to zadbać.... Jeśli dożyjemy
Jest też iziotonik Tiger i jest chujowy nie polecam xd

Jest też iziotonik Tiger i jest chujowy nie polecam xd