Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PHP
12.10.2024, 00:38
31.10.2024, 04:22
Ostatnie PHP u bolka w chuj warte swojej ceny ! FAKT drogo i to niefajne ale jakość dosłownie ori PVP a jeszcze jak sie z nia obchodzisz delikatnie to nie pokazuje pazurków
01.11.2024, 14:34
Zamówiłem 1g a-php od Bolszewika. Cena wysoka, ale dorzucił sampla 1g maczany speddy smoke i tajny gadżet. Szybko licząc: a-php 25$, 1g maczany Speedo za free, a na sklepie cena 10$. Czyli można tak to sobie tłumaczyć,że za 1g PHP dałem 15$. Plus wysyłka 10$. Benzo 8$ 10x clonazolam.
Wczoraj wieczorem zacząłem jeść oddzielone 600mg, tzn wapować. Jest moc. Starczyło na całą noc od 17 do jakoś 9-10 gdzie ostatnie chmury brałem z resztek w methpipe. Następnie poszło piwo i ten speed smoke. Nie wiem na czym to jest zrobione, ale mocne jest. Mały pierwszy buszek przyspieszył serca bicie mocno, ale na chwilę.
Schizy? Nie uświadczyłem. W nocy wiadomo momentami zaprawiane, że ktoś się kręci, ale mały buszek i już miałem gdzieś to...
Nie uświadczyłem koszmarów, mocnego porycia, ani stanów majaczenia czy zwidów.
Clonazolam 2x0,6 zarzuciłem po wszystkim i w sumie czuję się tak błogo. Żadne lęki czy zrycie czy coś tam.
Biorąc pod uwagę to jak przerażała mnie ta alfa i jej wyobrażane w głowie skutki, jest elegancko. Nie wiem jak sniff by zadziałał. Odpocznę i biorę się za resztę.
Jeśli Bolek miałby być ostatnią deską ratunku dla kogoś, to polecam. Sklep i jego funkcjonowanie, sprawność wysyłki, pakowanie, gratisiky i towar oceniam na 7/7
Wczoraj wieczorem zacząłem jeść oddzielone 600mg, tzn wapować. Jest moc. Starczyło na całą noc od 17 do jakoś 9-10 gdzie ostatnie chmury brałem z resztek w methpipe. Następnie poszło piwo i ten speed smoke. Nie wiem na czym to jest zrobione, ale mocne jest. Mały pierwszy buszek przyspieszył serca bicie mocno, ale na chwilę.
Schizy? Nie uświadczyłem. W nocy wiadomo momentami zaprawiane, że ktoś się kręci, ale mały buszek i już miałem gdzieś to...
Nie uświadczyłem koszmarów, mocnego porycia, ani stanów majaczenia czy zwidów.
Clonazolam 2x0,6 zarzuciłem po wszystkim i w sumie czuję się tak błogo. Żadne lęki czy zrycie czy coś tam.
Biorąc pod uwagę to jak przerażała mnie ta alfa i jej wyobrażane w głowie skutki, jest elegancko. Nie wiem jak sniff by zadziałał. Odpocznę i biorę się za resztę.
Jeśli Bolek miałby być ostatnią deską ratunku dla kogoś, to polecam. Sklep i jego funkcjonowanie, sprawność wysyłki, pakowanie, gratisiky i towar oceniam na 7/7
02.11.2024, 07:10
Jak już będzie taka lipa totalna z tymi vendorami, to zamówię coś u bolka. Są niby tutaj nowi vendorzy, ale mnie maczany nie interesują ani nic do palenia. U bolka trzeba zamówić do domu, czy do jakiegoś punktu>?