Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bromantan (w proszku) - Opinie o produkcie
11.10.2024, 12:49
Wg mnie:
- po pierwsze 1g to mało, brałeś to w ogóle regularnie?
- po drugie starając się porównać ten produkt do modka i z tego co mi opowiadałeś to powinieneś czuć, że coś się naprawiło przy dopamince sprzed okresu suplementacji, aczkolwiek wątpię że taka ilość coś dała, bo modka musiałem brać długimi miesiącami, żeby zauważyć stałą poprawę (na czysto bez tego środka). Poprawa o którą mi chodzi to lepszy nastrój i więcej motywacji, o którą np. (jak u mnie) było bardzo ciężko przed odkryciem modka.
Wskazówka - zeżryj wincyj.
14.10.2024, 22:54
15.10.2024, 10:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.10.2024, 10:56 przez voice.of.voiceless.)
Bogdan Boner nie wiem kto ci nagadał teorii spiskowych na mój temat, ale klepie mnie mnóstwo rzeczy w normalnych dawkach
Chochlik przez 18 dni brałem między 50-60mg, brane przed lekcjami, na zajęciach było czuć, że bromantan działa, niekiedy przykro mi było, że zajęcia dobiegają końca
brane z L-dopą przez większość dni - dawki 200-350mg
ciężko stwierdzić jakąś różnicę odkąd mi się bromantan skończył
Chochlik przez 18 dni brałem między 50-60mg, brane przed lekcjami, na zajęciach było czuć, że bromantan działa, niekiedy przykro mi było, że zajęcia dobiegają końca
15.10.2024, 11:36
No słyszało się to i owo ale gram bromantanu to nawet na tzw normalnego człowieka to nie jest jakoś zajebiście dużo. Jestem cholernie ciekawy jak działałby na Ciebie przy dłuższym używaniu. Nie masz żadnego ADHD ani nic? Bo do tej pory gadałem tylko z ludźmi co przy ADHD stosowali. Sam jeszcze nie jadłem.
15.10.2024, 11:46
Bogdan Boner nie mam żadnej nadpobudliwości, tym bardziej ADHD
a jak wyglądają opinie od ludzi z ADHD, którzy brali bromantan?
a jak wyglądają opinie od ludzi z ADHD, którzy brali bromantan?
15.10.2024, 15:46
No tak, trochę porównuję tutaj pomarańcze do jabłek ale wiesz o co biega xDD jestem ciekawy jak takie nootropy na kiju i inne suple na mózg działają na osoby neurotypowe.
16.10.2024, 09:04
(15.10.2024, 10:53)voice.of.voiceless napisał(a): Bogdan Boner nie wiem kto ci nagadał teorii spiskowych na mój temat, ale klepie mnie mnóstwo rzeczy w normalnych dawkach
Najczęściej czytamy właśnie takie wypowiedzi o działaniu Bromantanu.
Napewno molekuła funkcjonuje w odpowiednich dawkach. Ale to znowu jest bartdzo zależne jaki cel wam przyświeca w związku z używaniem tej molekuły?
A tych może być kilka...
Napewno Bromantan działa Adaptogennie będzize niwelował stres i lęk i w delikatnym stopniu stymuluje ale to nie taka kofeinowa nachalna stymulacja z podwyższoną akcją serca.
Bromantan Przy dawkach rzędu 50mg to raczej czysto terapeutycznie i pomocniczo przy ADHD. Mamy sporo raportów że Bromantan właśnie w tych niewielkich dawkach pozwala zredukować ilość środków takich jak Adderal / Ritalin / Metylofenidat czy amfetamin przy uzyskaniu tego samego terapeutycznego efektu skupienia uwagi.
Mówimy o osobach które używają Bromantanu jako leku na ADHD.
Ale to co czytacie to poprostu opinie ludzi którzy dzielą się z nami wrażeniami a są też niesamowite historie takie jak kilka przypadków redukcji a następnie zaprzestania palenia Cannabis Indica. Mówi to sporo o potencjale terapeutycznym Bromantanu którego nie znamy i nie został poddany badaniom naukowym. Mówiąc nieskromnie chcielibyśmy to zrobić. Na tyle bardzo że zaangażowaliśmy się już w produkcję analogu Bromantanu. Jakiego? Kto w naszym poście na stronie powie co mamy już teraz na stanie dostanie damorwego sampla XXXXXX naturalnie prosimy o recenzję!
Mówiąc szczerze poza czystą komercją bo musimy zarobić na utrzymanie Labu. Nasza obecność tutaj ma na celu zebranie informacji od Was i być może przygotowania całego scenariusza badań klinicznych gdzie chcemy w rygorystycznych warunkach badania naukowego potwierdzić lub zaprzeczyć pewnym koncepcją które wileokrotnie przeplatają się w wątkach w związaku z Bromantanem.
Co warto jescze podkreślić.
Bromantane to środek stosowany w sporcie jako DOPING jako typowa przedtreningówka
i to nie jakaś słaba bo badania pokazują że można wydłużyć i zwiększyć intensywność treningu siłowego
aż do 15% a to znaczy sporo.
Jeżeli jesteście Atletami i bierzecie udział w zawdach nie używajcie Bromantanu!
Bo w urynie zostanie wykryty metabolit Bromantanu i macie po karierze!
Pozdrawiamy!
PacLab
16.10.2024, 09:27
to tak od siebie mogę dodać, że bromantan jest mocniejszy w tej samej dawce od fl-modafinilu, a co za tym idzie modafinilu również, przy bromantanie czuć więcej motywacji do pracy, a przy modafinilu natomiast więcej siły fizycznej
przy modku również wyraźna wazokonstrykcja, przy bromantanie nie
takie moje odczucia
przy modku również wyraźna wazokonstrykcja, przy bromantanie nie
takie moje odczucia