Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bromantan (w proszku) - Opinie o produkcie
16.10.2024, 09:31
(16.10.2024, 09:27)voice.of.voiceless napisał(a): to tak od siebie mogę dodać, że bromantan jest mocniejszy w tej samej dawce od fl-modafinilu, a co za tym idzie modafinilu również, przy bromantanie czuć więcej motywacji do pracy, a przy modafinilu natomiast więcej siły fizycznej
przy modku również wyraźna wazokonstrykcja, przy bromantanie nie
takie moje odczucia
Fajnie się o tym czyta bo poprostu to wprowadza jakiś dodatkowy kierunek badań które cheilibyśmy wdrożyć. Przedewszystkim ze względu na bardzo bezpieczny profil farmakologiczny Bromantanu. Jeżeli mogę zapytać o ilu miligramach mówisz? Pytam bo poporostu masz sporo doświadczenia a takie porównanie stanowi jakiś drogowskaz jak dalej patrzeć na wyniki.
16.10.2024, 09:34
PacLab
Bromantan 50-60mg (~55mg)
F-Modafinil 100mg
fl-modka opisałem tutaj https://dopal.org/showthread.php?tid=453...#pid108235
F-Modafinil 100mg
16.10.2024, 09:58
(16.10.2024, 09:34)voice.of.voiceless napisał(a): PacLab
F-Modafinil 100mg
Bardzo dziękuję za ten szczegółowy opis:
https://dopal.org/showthread.php?tid=453...#pid108235
i dodatkowe informacje
Kawał świetnej pracy.
I bardzo dziękuję że podzieliłeś się tymi informacjami.
Postaram się niedługo złapać Cię na PRV/DM
jeżeli dysponujesz czasem.
16.10.2024, 10:49
Aktualnie mam sporo różności od PacLab .
Zaczynam testować na sucho i bez połączenia. Dzisiaj pierwszy dzień z Bromantanem.
Moja ocena nie jest od "normalnego" organizmu, tylko cierpiącego na szereg problemów psychosomatycznych.
Dawka 50mg rano zadziała podobnie do metylofenidatu z tym, że nie poczułem większego speeda jak po metylofenidacie. Także rozwiązuje problem ADHD.
Patrząc na zmęczenie i częste napady senności w ciągu dnia - nie chce zapeszyć ale nie czuję się zmęczony. W ciągu dnia czasami kilka razy muszę zrobić soni drzemkę. Jeżeli coś się zmieni to dam znac.
Zdecydowanie środek dla ludzi, którzy mają problem z poziomem dopaminy w mózgu - nie ma gwarancji, że zadziała ale warto spróbować. Polecam.
Zaczynam testować na sucho i bez połączenia. Dzisiaj pierwszy dzień z Bromantanem.
Moja ocena nie jest od "normalnego" organizmu, tylko cierpiącego na szereg problemów psychosomatycznych.
Dawka 50mg rano zadziała podobnie do metylofenidatu z tym, że nie poczułem większego speeda jak po metylofenidacie. Także rozwiązuje problem ADHD.
Patrząc na zmęczenie i częste napady senności w ciągu dnia - nie chce zapeszyć ale nie czuję się zmęczony. W ciągu dnia czasami kilka razy muszę zrobić soni drzemkę. Jeżeli coś się zmieni to dam znac.
Zdecydowanie środek dla ludzi, którzy mają problem z poziomem dopaminy w mózgu - nie ma gwarancji, że zadziała ale warto spróbować. Polecam.
16.10.2024, 10:59
F-moda mogę sam polecić osobiście, recenzja wleci jak znajdę chwilę czasu na to żeby zebrać myśli
16.10.2024, 11:23
(16.10.2024, 10:49)martio_vp napisał(a): Aktualnie mam sporo różności od PacLab .
Ja ze swojej srony mogę powiedzieć że sam borykam się z ADHD
nie od wczoraj nie od przedwczoraj tylko od czasu zanim
zostałem właściwie zdiagnozowany.
To co widzisz poniżej nie jest dla nikogo żadną zachętą i moi drodzy bądźmy szczerzy
leczenie ADHD wymaga specjalistycznej pomocy a taką nie jest napewno żande forum
dyskusyjne. Natomiast w moim wypadku właśnie Bromantan pomógł mi zejść z 30mg
Ritalinu dziennie do 10mg podawanego naturalnie zaraz po przebudzeniu. I zamiast
hardcoru z zaśnięciem mój tryb dobowy powrócił do stanu który możemy nazwać normalnym.
Jeżeli interesuje Cię zagadnienie:
https://www.paclab.pl/adhd-leczenie/
Natomiast to nie tylko farmakologia pomogła.
Tutaj cała masa technik behawioralnych
była wdrożona.
I sumarczynie jak widać. Po wielu latach eksperymetnów
doszedłem do rozwiązania które pomaga mi nie tylko
się skupić i pracować intelektualnie ale też osiągać
spore sukcesy w środowisku akademickim.
Tutaj uważam że w pewnym sensie sotsuję BrainDoping
Bo w sposób nie do końca zamierzony mam solidną
przewagę nad innymi studentami. Ja mogę siedzieć
godzinami i asymilować wiedzę bez rozproszenia
w tej chwili ale to nie trwa wiecznie to wąski okres
czasu w trakcie dnia kiedy mogę pracować z pełną
intensywnością i jest to zazwyczaj nie dłużej niż 90minut.
Dłuższa praca intelektualna jest u mnie raczej nie możliwa
naturalnie dalej się rozpraszam a moje myśli błądzą
w przeróżnych kierunkach.
Uwaga cześć tego tekstu to prywatne opinie i przemyślenia
dotyczące wpływu ADHD na moje życie. Trochę więcej
badań jeżeli temat was interesuje i chcecie sobie pomóc
znajdziecie tutaj:
https://www.paclab.pl/adhd-leczenie/
A to co poniżej to coś czego nie kocham I NIE POLECAM!!!!
ale coś co pozwala mi razem z Bromantanem
[/url]funkcjonować normalnie.
Cokolwiek nie robicie koniecznie porozmawiajcie z lekarzem!
O nowych odkryciach i wynikach nadań też. Lekarze
nie nadążają za nowościami im trzeba przynieść przetłumaczony
i wydrukowany artykuł.
Edukujcie ich! I zadbajcie o najlepsze leczenie jakie
możecie otrzymać!
[url=https://ibb.co/7R7YFQY]
16.10.2024, 12:59
Na mnie niestety dostepne w RP leki na ADHD kompletnie nie dzialaja w zalecanych dawkach, jak bralem garsciami to w glowie sie troche ukladalo no ale konczylo sie to z reguly wycieczka do lazienki i dluzszym posiedzeniem... Bromamtan wiem ze na wielu dzialal, u mnie nie zaskoczylo ale znajomi co zamawiali stad chwalili sobie - wiec kwestia mojego organizmu a nie substancji.
Jak pisalem, f-mod polecam bo fajnie zadzialal jak powinien.
Jeszcze w odpowiednim dziale opisze Sildenafil - w skrocie tutaj napisze, nie kupujcie aptecznego tylko stad bierzcie po kapsulce w ktorej bylo 10mg zolnierz stal na bacznosc, partnerka miala dosc nawet
Jak pisalem, f-mod polecam bo fajnie zadzialal jak powinien.
Jeszcze w odpowiednim dziale opisze Sildenafil - w skrocie tutaj napisze, nie kupujcie aptecznego tylko stad bierzcie po kapsulce w ktorej bylo 10mg zolnierz stal na bacznosc, partnerka miala dosc nawet
16.10.2024, 13:21
Najpierw trzeba zrozumieć, że ADHD ma kilka rodzajów. Mój organizm nauczył się uzupełniać dopaminę w mózgu poprzez aktywność psychoruchową. Więc w miarę się skupiam ale trzepie się jak galareta.
Każdy organizm jest inny. Samo dobieranie leków przez psychiatrów jest czasochłonne bo po prostu trzeba trafić.
Każdy organizm jest inny. Samo dobieranie leków przez psychiatrów jest czasochłonne bo po prostu trzeba trafić.