Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfice dostępność :-) temat dla alfiarzy
26.10.2024, 01:25
(25.10.2024, 11:59)klejofas napisał(a): Jak byś mógł wskazać które to, bo gdzie nie wschodzę to out of stock, poza jednym co ma max 1g możliwe do zamówienia. 3f-pihp 3f-pihpi apcyp, mfpvp to bardziej podroby niż pełnoprawne pyrrro, szkoda kasy. aphp od bo.. zamówiłem na razie i udalo mi sie ostatnie 10g mdphp freebase wyrwac od abc.. Testował ktoś 3f-pihpa-BPVP? Jadę zaraz wziąć sztukę na test i zajadę po mdphp w tabletkach, chwilowo jestem happy z efektów. Tylko mniej z cen i z dostepnosci.
Yes, I tried A-PBP and A-PPP several times in the past. Vape didn't work for any of them, but A-PBP was good, for the nose of course but it was far from the flakka A-PVP. It was from the old As#r#l#b site, those were good times. But there were pink and blue ones from China at the time before, a-pvp crystal. Before it stopped maybe was discontinued even E#Sy##h.o#g was blue a-pvp. Then C#ol#h#ms was a very good a-php for a long time, gray was harder and sneakier than any of the -pvp. But, once I got sticky A-php, yellow like also that. You have to look for in China everything, is there
-
Witam.
Z tego, co rozumiem, to dostępności raczej brak...
Mógłby ktoś podać nazwy substancji podobnych/pochodnych, które do wapowania się nadają, jeśli takie są? Widzę w róznych sklepikach dużo nazw, ale nie chcę ryzykować, że to nie będzie się nadawać, szczególnie przy tych cenach...ostatnio widziałem A-PV8, A-PCYP, 4-MEO-PVP, MPHP...coś z tego się nada, czy nie bardzo?
Kumpel ostatnio mówił, że poczęstowali go jakąś niebieską i różową alfą. Wiecie może co to? Widziałem gdzieś kiedyś w sklepach, coś co nazywało się "Bu Crystal" właśnie w tych kolorach i konsystencji jaką opisywał, ale to chyba nie to? Czy może...?
Z góry dzięki za pomoc
Z tego, co rozumiem, to dostępności raczej brak...
Mógłby ktoś podać nazwy substancji podobnych/pochodnych, które do wapowania się nadają, jeśli takie są? Widzę w róznych sklepikach dużo nazw, ale nie chcę ryzykować, że to nie będzie się nadawać, szczególnie przy tych cenach...ostatnio widziałem A-PV8, A-PCYP, 4-MEO-PVP, MPHP...coś z tego się nada, czy nie bardzo?
Kumpel ostatnio mówił, że poczęstowali go jakąś niebieską i różową alfą. Wiecie może co to? Widziałem gdzieś kiedyś w sklepach, coś co nazywało się "Bu Crystal" właśnie w tych kolorach i konsystencji jaką opisywał, ale to chyba nie to? Czy może...?
Z góry dzięki za pomoc
28.10.2024, 10:36
(25.10.2024, 21:09)horsii napisał(a): Nie wyobrażam sobie z kolei nawet połowy tego tygodnia żreć jakąś PiHP.
Generalnie takie maratony to idź pan w chuj, to nie jest dla ludzi a już na pewno nie na alfach, jaka by ona nie była.
Co do alf to mam tak, że wolę krótkie dystanse ale z intensywniejszą fazą.
Zresztą do wszystkiego tak mam.
Przy moich wrzutach nie dociągnąłbym czwartego dnia, nie ma opcji xd
Metamorfoza
30.10.2024, 15:58
Witam. Ponowię pytanie. Jako, że dostępność pihp i pvp wydaje się raczej kiepska, a ceny kosmiczne, czy jakiś dobry samarytanin mógłby mi podać nazwy odczynników alfowatych nadających się do podgrzewania? Tyle tego, a nie chcę kasy wyjebać w błoto...szczególnie, że ja tylko palę.
Z góry dzięki
Z góry dzięki
30.10.2024, 16:25
zygolus Ciężko z dostępnością a-pvp pihp czy też php a zwłaszcza w dobrej cenie nie tylko w Polsce ale i całej unii, popatrz na cebulce bo może tam się coś wyklarowało jest tam dużo większa oferta niż w clernecie.
Natomiast wracając do twojego pytania co daje się palić z alfowatych to ja bym obstawiał na md-pihp ale alfa to nie będzie przedemna jeszcze do przetestowania z nadzieji alfowatych 2-me-pihp ale ciężko póki co z dostępnością tego a nadzieji jakiś szczególnych to bym nie pokładał ale przetestować by wypadało.
Natomiast wracając do twojego pytania co daje się palić z alfowatych to ja bym obstawiał na md-pihp ale alfa to nie będzie przedemna jeszcze do przetestowania z nadzieji alfowatych 2-me-pihp ale ciężko póki co z dostępnością tego a nadzieji jakiś szczególnych to bym nie pokładał ale przetestować by wypadało.
02.11.2024, 21:39
Krótko mówiąc 777 kupił od partnera z konkurencji od których odradzamy zamawiać, żaden z ich sklepów partnerskich nie jest krystalicznie czysty i każdy dopuścił się scamu. Zamawiając tam nie podawaj nicku z tego forum itp bo często pojawia się selectiv spam. Jeśli oczywiście cena Cię nie zniechęci
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca