Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
GBL
16.09.2024, 06:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.09.2024, 06:29 przez roccomanfredi.)
(12.09.2024, 17:44)JureKiler napisał(a): Nie ma bata że rozszyfruje te strony za dużo liter wyjebanych bądź ktoś taki miły i podeślij na priv
*nd*******.*u
p***l****.***
mniej liter nawet lepiej
Zamawiałem od obu kilka razy. Próbowałem obu sklepów 2 razy. Z drugiego wypróbowałem tylko wersję z czerwoną czapką, a ostatnie zamówienie było w zeszłym miesiącu. Oba działają od kilku lat i są legalnymi firmami. Czerwona czapka od drugiego sprzedawcy jest uważana za dobrą jakość przez większość użytkowników w mojej okolicy (opinie). Dla mnie są one mniej więcej takie same (opinia). Nigdy nie próbowałem niebieskiej nasadki. Nigdy BDO. Teraz więcej osób zamawia od nich, osobiście zamówiłem od drugiego w zeszłym miesiącu.
19.11.2024, 14:26
roccomanfredi chyba się skuszę na ten drugi sklep, i na czerwoną zakrętkę skoro polecasz.. Wypadałoby sie napić agenta G po takim czasie.
rozumiem że to leci z NL?
rozumiem że to leci z NL?
Wczoraj, 08:53
Tak czytam o tym GBL i z tym co ja odjebalem wtedy jak zamówiłem to BDO to dla każdego powinna być przestroga na moim przykładzie :p
Ja to tylko powiem, stosujcie dawki takie jakie być powinny i 0 alko..
Ja to tylko powiem, stosujcie dawki takie jakie być powinny i 0 alko..
Wczoraj, 16:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 16:59 przez roccomanfredi.)
horsii Tak, dokładnie. Nie próbowałem wielu z wyjątkiem tych z czarnego rynku (niepewne źródło), więc jeśli go zamówisz, byłbym ciekawy, co o nim myślisz. Jak powiedziałem, znam kilka osób zamawiających z drugiego sklepu i są zadowoleni, ale szczerze mówiąc, ledwo znam ludzi, których opinia mogłaby być uznana za obiektywną i wiarygodną. W każdym razie są to legalne sklepy.