Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ch*m-co***bo.x**
24.12.2024, 11:10
Kłótnia o to czy zamawiać czy nie xd są fajne produkty i dobre jakościowo. W samplach mi tyle co wysłał już kilka razy to nawet jeśli to żaba to dawno się zwróciło
24.12.2024, 11:33
A ja pragnę wszystkim życzyć wesołych świąt, niech każdy zamawia gdzie i od kogo chce.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
26.12.2024, 04:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.12.2024, 05:12 przez kot_kreskowy.)
Asortyment ducha + ceny żaby = collabo.
Ale zrozumiałem pewną zależność;
Niech towarzystwo wsparcia wyjebkowiczów dalej zamawia u zlodziei, niech pakują im kasę a na koniec i tak zostaną wyjebani 😂, pytanie tylko czy akurat zamówienia będą złożone na 400 czy 7000 XD
Wtedy dopiero będę bekę kręcił z frajerów, że dali się znów wyruchać, tym razem na własne życzenie 😎
Zmieniam całkowicie swoje podejście, źle robiłem hejtując towarzystwo wsparcia wyjebkowiczów - przepraszam, wszak cudownie obserwować jak degrengolada umysłowa robi szpagat roku🤫
I jasne, niech każdy zamawia gdzie chce, bo gdyby teraz całe to towarzystwo wsparcia wyjebkowiczów przyszło na zakupy do jedynego prawilnego sklepu to obawiam się że regulaminowy czas dostawy musiałby ulec zmianie z 5 do 10 dni, to faktycznie lepiej nie mieszać w tym szambie za głęboko bo jeszcze tą chochlą zahaczę gęste, a tego nie chcemy😂
I jeszcze mały żarcik na koniec;
Na spacerniaku rozmawia dwóch więźniów.
-od kogo brałeś towar
- sztywniutko, od żaboducha
-dobra, jesteś sztywniutki, możesz grypsować
😎
Ale zrozumiałem pewną zależność;
Niech towarzystwo wsparcia wyjebkowiczów dalej zamawia u zlodziei, niech pakują im kasę a na koniec i tak zostaną wyjebani 😂, pytanie tylko czy akurat zamówienia będą złożone na 400 czy 7000 XD
Wtedy dopiero będę bekę kręcił z frajerów, że dali się znów wyruchać, tym razem na własne życzenie 😎
Zmieniam całkowicie swoje podejście, źle robiłem hejtując towarzystwo wsparcia wyjebkowiczów - przepraszam, wszak cudownie obserwować jak degrengolada umysłowa robi szpagat roku🤫
I jasne, niech każdy zamawia gdzie chce, bo gdyby teraz całe to towarzystwo wsparcia wyjebkowiczów przyszło na zakupy do jedynego prawilnego sklepu to obawiam się że regulaminowy czas dostawy musiałby ulec zmianie z 5 do 10 dni, to faktycznie lepiej nie mieszać w tym szambie za głęboko bo jeszcze tą chochlą zahaczę gęste, a tego nie chcemy😂
I jeszcze mały żarcik na koniec;
Na spacerniaku rozmawia dwóch więźniów.
-od kogo brałeś towar
- sztywniutko, od żaboducha
-dobra, jesteś sztywniutki, możesz grypsować
😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
a nie tym razem cenowo to się chcą wyróżnić, i biją całą konkurencję na głowę
nie wiesz co dostajesz,
nie masz pewności że w ogóle paka dojdzie,
i na dzień dobry nie masz 200 zł - zajebista taktyka
mogli chociaż wyróżnić weryfikację ludzi do sampli - każde forum ma ogarniętych weryfikatorów ( wiecie o co mi chodzi ) ludzi którzy w miarę ogarniają temat i znajdą tą czy tamtą substancję, nawet te piepszone 20 - czy 30 zł za pakę jeszcze by przeszło
ale do kurwy nędzy tak ofen frajerów szukać?
a może ja jestem jakaś dziwna nie wiem no mnie nie przekonali do zakupu ( sampli ) a już na pewno do zakupu czegoś większego.
nie wiesz co dostajesz,
mogli chociaż wyróżnić weryfikację ludzi do sampli - każde forum ma ogarniętych weryfikatorów ( wiecie o co mi chodzi ) ludzi którzy w miarę ogarniają temat i znajdą tą czy tamtą substancję, nawet te piepszone 20 - czy 30 zł za pakę jeszcze by przeszło
a może ja jestem jakaś dziwna nie wiem no mnie nie przekonali do zakupu ( sampli ) a już na pewno do zakupu czegoś większego.
mrrrrau
26.12.2024, 07:14
DarkSonia oni chyba mieli już akcje samplowa, w której wysyłali sample ludziom, którzy pokrywali jedynie koszt dostawy.
Co jak co, ale sprawdzałem ich stronę i o ile paki latają, a jak narazie wszystko na to wskazuje, to będą mieli sporo klientów. Głównie dlatego, że mają bogata i różnorodna ofertę.
Ostatecznie to sprzedaż narkotykow, a nie masażera do stóp przez allegro. Trzeba liczyć się z ryzykiem.
Co jak co, ale sprawdzałem ich stronę i o ile paki latają, a jak narazie wszystko na to wskazuje, to będą mieli sporo klientów. Głównie dlatego, że mają bogata i różnorodna ofertę.
Ostatecznie to sprzedaż narkotykow, a nie masażera do stóp przez allegro. Trzeba liczyć się z ryzykiem.
Test
26.12.2024, 07:22
WIESZ tu nie chodzi o sam zakup narkotyków...
tylko o ten piepszony pierwszy raz
a ja niestety nie ślędzę każdej akcji samplowej na każdym forum, zresztą jak coś było dobre to po prostu się zamawia
tutaj na dopalu jakieś krzywe akcje, potem niby to ten co ludzi buja na hajs, a tam recki ludzi których kompletnie nie widzę jako kompetentnych
może to głupie 200 zł ale nie lubię być walona na kase a w życiu już parę akcji przeżyłam i trochę to zabolało na portfelu stąd ta ostrożność
tylko o ten piepszony pierwszy raz
a ja niestety nie ślędzę każdej akcji samplowej na każdym forum, zresztą jak coś było dobre to po prostu się zamawia
tutaj na dopalu jakieś krzywe akcje, potem niby to ten co ludzi buja na hajs, a tam recki ludzi których kompletnie nie widzę jako kompetentnych
może to głupie 200 zł ale nie lubię być walona na kase a w życiu już parę akcji przeżyłam i trochę to zabolało na portfelu stąd ta ostrożność
mrrrrau
26.12.2024, 08:10
(26.12.2024, 04:59)DarkSonia napisał(a): a nie tym razem cenowo to się chcą wyróżnić, i biją całą konkurencję na głowę
nie wiesz co dostajesz,
5 produktów po 1g za 200 zł? To mają być sample? Tego nie można nazwać samplami to jest zwykle zrealizowanie zamówienia o mniejszej gramaturze jak dla mnie. Ja to tak odbieram.
26.12.2024, 08:16
Tak jak bys 5 normalnie bral.
Ja sow zapytam o alfe i mefa po 0.6g sample tyle wysyarczy ciekawe ile zaspoewa
Ja sow zapytam o alfe i mefa po 0.6g sample tyle wysyarczy ciekawe ile zaspoewa
26.12.2024, 08:29
Jeśli on każdemu takie ceny z kosmosu wyjebuje i ludzie to kupują to ja zakladam ręce...
Płatne sample xD
Te 30 zł może jeszcze bym zrozumiał za tą wysyłkę. No, ale 200 zł za sample to już przesada.
Sample jak sama nazwa mówi to " darmowe próbki".
Płatne sample xD
Te 30 zł może jeszcze bym zrozumiał za tą wysyłkę. No, ale 200 zł za sample to już przesada.
Sample jak sama nazwa mówi to " darmowe próbki".