Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wolność wypowiedzi w opiniach.
28.12.2024, 11:55
Wykazać? XDDD
nie atakuj mnie kurwa gówniarzu tylko dlatego, że napisałem swoje subiektywne zdanie nt. Escobara.
Ja nie hejtujte, nie ubliżam. Escobar obniżył loty, nie chodzi o jakość czy logistykę tylko produkty do zaoferowania. Właśnie to jest ta wolność słowa, pobierasz to se pobieraj, ale daj ludziom się wypowiedzieć nawet jeśli jest to krytyka.
nie atakuj mnie kurwa gówniarzu tylko dlatego, że napisałem swoje subiektywne zdanie nt. Escobara.
Ja nie hejtujte, nie ubliżam. Escobar obniżył loty, nie chodzi o jakość czy logistykę tylko produkty do zaoferowania. Właśnie to jest ta wolność słowa, pobierasz to se pobieraj, ale daj ludziom się wypowiedzieć nawet jeśli jest to krytyka.
28.12.2024, 11:59
Escobar robi wszystko żeby wprowadzić nowe substancje. Ale jako długi gracz w tym biznesie nie może sobie pozwolić na 150 substancji, których później nikt i tak nie kupi bo cena będzie za wysoka tak jak Epsiakos wspomniał.
28.12.2024, 12:25
(28.12.2024, 11:44)Lifeisbrutal napisał(a):Czyli to jest ta wolność słowa ? Fajna. Tylko, że z wolnością nie ma nic wspólnego.dzwudziestyTo nie ja kręcę aferki z prawie każdym vendorem tylko ty. Najpierw black, później żaba a teraz na escobara wsiadasz. Jak coś ci nie pasuje zawsze możesz zwinąć żagle stąd. Nikt cię tutaj na siłę nie trzyma, drzwi są zawsze frontem otwarte.
28.12.2024, 12:27
zbam ludzi, ktorzy mimo sort hujowy tego nie naposzA bo sie boja, ze potem darmochy nie dostana
Ciekawe jak by puscic nieaktywny sort ile osob napisze, ze zajebiscie dziala
![Big Grin Big Grin](https://dopal.org/images/smilies/biggrin.png)
![Smile Smile](https://dopal.org/images/smilies/smile.png)
28.12.2024, 12:37
(28.12.2024, 12:25)Lukas1985 napisał(a): Czyli to jest ta wolność słowa ? Fajna. Tylko, że z wolnością nie ma nic wspólnego.
Ale w czym masz problem? Niech sobie pisze co chce. Ale niech też ma na uwadze, że może stąd odejść. Jak śp. Pudzilli coś nie pasowało to powiedział co chciał i odszedł na kilka miesięcy z forum. Tylko o to chodziło.
28.12.2024, 12:51
(28.12.2024, 11:48)Epsiakos napisał(a): Ale przeciez to byla akurat prowokacja, bo to nie pierwsze podejscie tego pana
dzwudziestyto nie jest obnizanie lotow jak to ujales, tylko biznes. Zobacz w jakiej cenie byl Nep u nas, chwilowo cos sie odjebalo na rynku i wyparowal Nep zwyczajnie.
Towar ma nie lezec, bo wtedy nie ma gotowki w obrocie tylko sie sprzedawac, kolejna kwestia to jakosc bo przeciez nie kupil bys mocno zoltego nepa prawda ?
Czyli ktoś jednak ocenia który post jest prowokacja a który prawdą. Kiedyś to się nazywał cenzura.
Epsiakoa ja bym na Twoim miejscu tu nie wypowiadał.
Lifeisbrutal na razie to wyglądasz jakbyś miał rozedrzeć sobie koszulkę za esco i forum.
28.12.2024, 12:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.12.2024, 12:57 przez kot_kreskowy.)
(28.12.2024, 11:36)Lukas1985 napisał(a): A posty kota o wolności słowa to traktuje jako żart.
Przeca ja nie przyjebalem się do wolności słowa a do 'nacisku' na mnie innych userów.
Po prostu źle to ubrałem w słowa.
Miałem przećpany łeb i nie ogarnąłem sytuacji, którą zazwyczaj ogarniam.
Informację zwrotną od innych odebrałem jako atak.
Odklejka zwykła i tyle.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
28.12.2024, 13:13
Lifeisbrutal Widocznie źle odbierasz moje słowa i to co próbuje w nich zawrzeć. Trudno, nie każdy musi się zgadzać z tym co pisze. Na tym polega wolność słowa.
28.12.2024, 13:48
jak ktoa tylko forum zyje i to ku jeat daje to tez bym zrobil !!!!!
Z duchem bylo podobnie bo mi pisal i sie zmialoy z tego . o jakis zdjeciach mi mowil ale nie wnikalem bo fal do zrozumienia
Z duchem bylo podobnie bo mi pisal i sie zmialoy z tego . o jakis zdjeciach mi mowil ale nie wnikalem bo fal do zrozumienia
![Smile Smile](https://dopal.org/images/smilies/smile.png)
(28.12.2024, 11:48)Epsiakos napisał(a): .... kolejna kwestia to jakosc bo przeciez nie kupil bys mocno zoltego nepa prawda ?
no wg. niektórych to kwestia syntezy czy też samej krystalizacji - bo sort - to pirma sort zwł ten z góry krystalizacji, a ten z dołu to to samo - tylko, że żółte - nie wiesz jak się kawa zachowuje?
uwaga - wjazd na Sonie
tak - prowokuję
dlaczego? bo nie rozumiem dlaczego jeden mi wmawia że jest ok a drugi właśnie pisze że ok nie jest
mrrrrau
![Angel Angel](https://dopal.org/images/smilies/angel.png)