Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie po 4mmc
07.12.2025, 11:57
ja tez chce prawde,od ciebie luks
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Upala jak bongoo,upala jak bongoo...
2.Upala jak bongoo,upala jak bongoo...
07.12.2025, 12:09
Tolerka ludzie toelrka was zarzyna. Zróbcie sobie kilka miesięcy przerwy z pełną suplementacja.
08.12.2025, 09:22
(06.12.2025, 21:00)JureKiler napisał(a): Venom255 to powiem ci że jestem w szoku bo mój kolega naprawdę jest wprawiony ostatnio chlorów zjedliśmy z 100 na dwóch 25 4mmc na dwóch w miesiąc chyba może półtorej i po dwu tygodniowej przerwie zrobiło na nim bardzo wielkie wrażenie
Może będzie lepiej nam pisać i polemizować gdy zrobisz prawdziwą recenzję w odpowiednim dziale gdzie powiesz nam jaka miałeś przerwę co ostatnio brałeś ile ważysz jakie dawki jaką metodą itp.
Hehe no mi chodzi o to że brakowało tej euforii było niby pobudzenie czasem spać się nawet chciało ale nic więcej jedyne co to kolega jak usiadł na fotel i grał w grę mówi że nie mógł wyjść z fotela bo chciało mu się grać aleeeee no nie było tej petardy a nie jemy tego ostatnio dobry towarek to tak że 3 lata temu jedliśmy co naprawdę na długość paznokcia krechę i robiła jak chuj
(07.12.2025, 12:09)Lukas1985 napisał(a): Tolerka ludzie toelrka was zarzyna. Zróbcie sobie kilka miesięcy przerwy z pełną suplementacja.
(08.12.2025, 09:22)Venom255 napisał(a): Hehe no mi chodzi o to że brakowało tej euforii było niby pobudzenie czasem spać się nawet chciało ale nic więcej jedyne co to kolega jak usiadł na fotel i grał w grę mówi że nie mógł wyjść z fotela bo chciało mu się grać aleeeee no nie było tej petardy a nie jemy tego ostatnio dobry towarek to tak że 3 lata temu jedliśmy co naprawdę na długość paznokcia krechę i robiła jak chujLukas ma rację. To o tolerkę pewnie chodzi, bo tolerka wywalona w kosmos, a potem narzekają wszyscy, że słabe sorty są. Czasem tak jest, ale w wielu przypadkach to wina za wysokiej tolerancji. Euforii i stymulacji może brakować, bo tolerka za wysoka i trzeba zrobić przerwę, a mmcki i cmcki szybko i mocno wywalają tolerkę w górę.
08.12.2025, 19:26
Venom255
Jak już zauważono raczej to jest kwestia tolerancji - zwłaszcza, że na innych ten towar działał. Zatem, aby ta "petarda" wróciła konieczne jest zrobienie sobie przerwy i zadbanie o swoje organizmy - fizycznie i psychicznie. Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że opłaca się takiego kilka miesięcy regeneracji i potem wrócić sobie na świeżo do badań.
Jak już zauważono raczej to jest kwestia tolerancji - zwłaszcza, że na innych ten towar działał. Zatem, aby ta "petarda" wróciła konieczne jest zrobienie sobie przerwy i zadbanie o swoje organizmy - fizycznie i psychicznie. Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że opłaca się takiego kilka miesięcy regeneracji i potem wrócić sobie na świeżo do badań.
09.12.2025, 00:51
Zasada jest prosta. Jak na wszystkich towar działa ok a na Was nie to wina jest w Was nie w towarze.
No właśnie ja mam gościa co waży 120 kg wpierdala cmc mmc od ponad 10 lat 2 tygodnie przerwy zero suplementów siedzący tryb życia w chuj cmc w ostatnim czasie i mmc
poprzedni sort robił ale nie jakoś wybitnie a ten za to bardzo wybitnie, ogólnie to nie miałem zamawiać ale po opinii z mojej nagrody która oddałem znajomemu złożyłem zamówienie i sam sprawdzę
poprzedni sort robił ale nie jakoś wybitnie a ten za to bardzo wybitnie, ogólnie to nie miałem zamawiać ale po opinii z mojej nagrody która oddałem znajomemu złożyłem zamówienie i sam sprawdzę
Be objective and honest.