Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PiHP - Opinie o produkcie.
21.07.2022, 12:03
kot_kreskowy Właśnie ta euforia i szczurów to słabo wyczuwalna z tego co widzę.
Kiedyś wrzuciłem im 4cmc to byli bardzo zawiedzeni a chyba 4cmc to eufoo i trochę speed jeśli się nie myślę. Jeśli tak to proszę.o poprawke.
Kiedyś wrzuciłem im 4cmc to byli bardzo zawiedzeni a chyba 4cmc to eufoo i trochę speed jeśli się nie myślę. Jeśli tak to proszę.o poprawke.
21.07.2022, 13:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.07.2022, 13:47 przez kot_kreskowy.)
Ojciechrzestny
Mówisz o euforii z 3cmc pablo? Że słabo wyczuwalna?
Nie rób jaj. Ta trójka to euforyczny potwór🔥
Ta trójka nie potrzebuje podbijania, i na pewno nie alfą.
To chyba bardziej szczury potrzebują detoxu.
Mówisz o euforii z 3cmc pablo? Że słabo wyczuwalna?
Nie rób jaj. Ta trójka to euforyczny potwór🔥
Ta trójka nie potrzebuje podbijania, i na pewno nie alfą.
To chyba bardziej szczury potrzebują detoxu.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
21.07.2022, 20:19
kot_kreskowy weź przemów takim szczurom o detoxie xddd
Ale dobra czyli widzę że nie ma możliwości :/
21.07.2022, 21:40
Najważniejsze czy rozpuści się w glikolu/glicerynie ale raczej nikt tego nie będzie jaral z e peta, a mi to podanie najbardziej odpowiada
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
21.07.2022, 22:21
(21.07.2022, 20:19)Ojciechrzestny napisał(a): kot_kreskowy weź przemów takim szczurom o detoxie xddd
Słuchaj, chcesz to mieszaj, na pewno z alfą będzie to mocniejsze, tylko kwestia jak Ty będziesz się z tym czuł...
Wiesz, o co mi chodzi...
Pozdro.
NIE dla OPIO !!!
22.07.2022, 19:56
Jedna z mocniejszych substacji i nie wiedziałem co się ze mną dzieje moc wystrzelenia daje na 99/10 miałem mrok przed oczami nie wiedziałem co się dzieje i później faza na spokojnie się obniżała nie polecam dużych dawek bo nie wiedziałem w tamtej chwili co się ze mną stało xD
23.07.2022, 05:16
krotki opis badajacego
Wzrost: 187cm
Waga:73kg
Zawód: ćpun
ALFA ESCORA 5 G Dziekuje za mozliwosc testow <3
no moze troche na tym zdjeciu bo juz bylo testowane Tak wiec zabralem sie za vapo na pierwszy raz i powiem szczezrze ze tez jest przyjebie w chuj podobnie do kabla tylko smak nie zachwyca i dla mnie ta goaracy dym mnie oddypa ale produkt 10000% aktywny ciezko mi czasami rownowage bylo zlapac bo ja do tej pory dobrze zrbiony iv sie teraz jakos obawiam ale jutro pewnie testy wleca pozdawiam
Wzrost: 187cm
Waga:73kg
Zawód: ćpun
ALFA ESCORA 5 G Dziekuje za mozliwosc testow <3
no moze troche na tym zdjeciu bo juz bylo testowane Tak wiec zabralem sie za vapo na pierwszy raz i powiem szczezrze ze tez jest przyjebie w chuj podobnie do kabla tylko smak nie zachwyca i dla mnie ta goaracy dym mnie oddypa ale produkt 10000% aktywny ciezko mi czasami rownowage bylo zlapac bo ja do tej pory dobrze zrbiony iv sie teraz jakos obawiam ale jutro pewnie testy wleca pozdawiam