Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nep vs Hexen
Wczoraj, 12:06
Nie mówię, że będę brał hexa, chciałem na razie się doinformować w pewnych sprawach. Z nim akurat nigdy nie miałem do czynienia. Z alfą i nepem tak, choć nie ukrywam, że średnio mi się podobało. Co kto lubi. Kardiozwał nigdy nie miewałem, albo delikatne, które dało radę ogarnąć. Bardziej właśnie chodzi mi, że później dłużej dochodzę do stanu z przed zabawy, czasem nawet i dwa tygodnie. Jak trzymałem ścisłą dietę low carb to ten stan nie był tak dokuczliwy i szybciej wracałem do normy.
11 godzin(y) temu
I to i to syf straszny, daruj sobie jak masz problemt natury psychicznej i cenisz swoją strzelbe
(Wczoraj, 00:00)kiertnik82 napisał(a): W swoim życiu miałem okazję kilkukrotnie próbować nepa, natomiast jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się skosztować Henryka, a przyznam się, że ostatnimi czasy chodzi mi taka myśl po głowie. Dodam, że stymulanty nie są moją ulubioną grupą substancji, ale czasem przydała by się jakaś odskocznia od chlorów i mmc-ków. Jakie dawkowanie na pierwszy raz Henia zalecacie? Nepa brałem jakoś od 30-70mg na strzał.
... masz racyję, z tej wypowiedzi wychodzi bezsprzecznie, że tylko sobie rozkminiasz opcję "co by było gdyby"

i że w ogóle nie przymierzasz się do zażycia tego bezczelnie fajnego i mocnego stymulantoja

a ja bezczelnie Cię tylko ostrzegam, z dobroci mojego przetyranego serduszka
, byś po prostu uważał na takie zabawki - zwł. biorąc pod uwagę twoje jazdy czy tam zatrucia/strucia, dochodzenie do siebie ... początkowo myślałam, że masz po prostu grube zjazdy kardio, ale tu już sobie wyjaśniliśmy.Dorosły jesteś, wiesz co robisz - liczę że jeszcze zrobisz dobrą reckę niejednego specyfiku ( w końcu
)mua :*