Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
08.06.2023, 16:21
Ile czekaliście na info od esco od momentu złożenia zamówienia i opłaceniu paki?
09.06.2023, 08:32
Witam
DOSTĘPNOŚĆ
Metha Piko jest
4mmc jest
4cmc Deluxe jest
4cmc Choco jest
3cmc Bandit jest
3cmc Lemon jest
3cmc Snow jest
3cmc PABLO jest
3cmc omikron jest
analog hexen jest
cherry jest
mdphp jest
apvp Brak
Zapraszamy
DOSTĘPNOŚĆ
Metha Piko jest
4mmc jest
4cmc Deluxe jest
4cmc Choco jest
3cmc Bandit jest
3cmc Lemon jest
3cmc Snow jest
3cmc PABLO jest
3cmc omikron jest
analog hexen jest
cherry jest
mdphp jest
apvp Brak
Zapraszamy
10.06.2023, 14:13
Kamil24ldz wygląda na to że nie, pewnie jakieś będą po poniedziałku/wtorku jak wpadną sample.
3CMC Lemon to 3CMC Mirror który zmienił strukture (wysechł) i pożółkł ciut. Już w starym temacie mirrora można było zauważyć opinie, że jedna osoba dostaje żółto przeroczyste mokrawe kryształy a ktoś suche żółte ja byłem w tej drugiej grupie bo zawsze dostawałem te żółte i suche i nikt nie narzekał.
Ja osobiście nie próbowałem (lemona) ale mowiono mi, że przeważa duży speed i robi dobry bałagan na strychu aktywny juz po pierwszej linii no i mocny rush dopaminowy
A wszem i wobec wiadomo, że mirror to jeden z najlepszych produktów był i myśle, że nic zbytnio się nie zmieniło, ale każdy niech sprawdzi sam
na 3 stronie w temacie mirrora kot_kreskowy dodał właśnie fote tak jak wygląda teraz "lemon"
i w sumie zajebistą recke wraz z oceną 9.5/10
Ja osobiście nie próbowałem (lemona) ale mowiono mi, że przeważa duży speed i robi dobry bałagan na strychu aktywny juz po pierwszej linii no i mocny rush dopaminowy
A wszem i wobec wiadomo, że mirror to jeden z najlepszych produktów był i myśle, że nic zbytnio się nie zmieniło, ale każdy niech sprawdzi sam
na 3 stronie w temacie mirrora kot_kreskowy dodał właśnie fote tak jak wygląda teraz "lemon"
10.06.2023, 19:00
(10.06.2023, 15:02)JureKiler napisał(a): 3CMC Lemon to 3CMC Mirror który zmienił strukture (wysechł) i pożółkł ciut. Już w starym temacie mirrora można było zauważyć opinie, że jedna osoba dostaje żółto przeroczyste mokrawe kryształy a ktoś suche żółte ja byłem w tej drugiej grupie bo zawsze dostawałem te żółte i suche i nikt nie narzekał.
Więc może być ciekawie jak już wpadnie sam opinie.
(10.06.2023, 19:00)Kamil24ldz napisał(a): Więc może być ciekawie jak już wpadnie sam opinie.
Takie jeszcze jedno przemyślenie na zdjęciach wygląda zacznie
(08.06.2023, 16:21)betonix napisał(a): Ile czekaliście na info od esco od momentu złożenia zamówienia i opłaceniu paki?
Dosłownie 10 godzin
11.06.2023, 14:55
Witam
DOSTĘPNOŚĆ
Metha Piko jest
4mmc jest
4cmc Deluxe jest
4cmc Choco jest
3cmc Bandit jest
3cmc Lemon jest
3cmc Snow jest
3cmc PABLO jest