Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
25.08.2023, 08:52
26.08.2023, 06:15
(25.08.2023, 08:52)wwojtuss napisał(a):Czaje. Wiesz jestem nowy na tym forum ale Escobara pamiętam z innego gdzie jakaś akcja była i nie wiedziałem o co chodzi?! Przecież zawsze zamawiałem u niego i było wszystko tip top. Najlepsza jakość i zajebiste odczynniki. Brakowalo tylko do pełni szczęścia jakiegoś psajko i chociaż benzo nawet apteka clonazepam byłby mega mile widziany ale mimo to najczęściej zamawiałem właśnie u Pablo a tu nagle znika mi i smutny byłem. A o nowym forum dopal dowiedziałem się niedawno przypadkowo ale mega się cieszę bo jak widzę co ma teraz w ofercie to szok! Hexen, apvp, pico serce się raduje.Diabeuu666raczej nikt Ci nie da takiego samego batchu jak pol roku temu, ta maszyna sie kreci nonstop - sprzedajesz gotujesz sprzedajesz gotujesz lub kupujesz sprzedajesz kupujesz sprzedajesz zauwaz ze nawet Bandita, teoretycznie jednego produktu, sa dwie odmiany - bursztynowa i polprzezroczysta, sortow mirrora bylo nawet wiecej niz dwa, jeden byl mikrokrysztal, drugi byl zolciutki puch a trzeci byl w pomaranczowawej bryle
Dzięki za odpowiedź. Fajnie jakby było w krysztale to apvp teraz . Wygląd tez robi swoje hehe
Pozdrawiam
26.08.2023, 06:26
26.08.2023, 08:25
Witam
Meth Piko jest
4mmc jest
4cmc Deluxe jest
4cmc Choco jest
3cmc Bandit jest
3cmc Lemon jest
3cmc Snow jest
3cmc PABLO jest
3cmc omikron jest
analog hexen jest
cherry jest
mdphp jest
superman jest
apvp Brak
Meth Piko jest
4mmc jest
4cmc Deluxe jest
4cmc Choco jest
3cmc Bandit jest
3cmc Lemon jest
3cmc Snow jest
3cmc PABLO jest
3cmc omikron jest
analog hexen jest
cherry jest
mdphp jest
superman jest
apvp Brak
26.08.2023, 08:50
(23.08.2023, 09:58)Escobar napisał(a): Witam
Meth Piko jest
4mmc jest
4cmc Deluxe jest
4cmc Choco jest
3cmc Bandit jest
3cmc Lemon jest
3cmc Snow jest
3cmc PABLO jest
3cmc omikron jest
analog hexen jest
cherry jest
mdphp jest
superman jest
apvp Brak
(26.08.2023, 06:15)Diabeuu666 napisał(a): Czaje. Wiesz jestem nowy na tym forum ale Escobara pamiętam z innego gdzie jakaś akcja była i nie wiedziałem o co chodzi?! Przecież zawsze zamawiałem u niego i było wszystko tip top. Najlepsza jakość i zajebiste odczynniki. Brakowalo tylko do pełni szczęścia jakiegoś psajko i chociaż benzo nawet apteka clonazepam byłby mega mile widziany ale mimo to najczęściej zamawiałem właśnie u Pablo a tu nagle znika mi i smutny byłem. A o nowym forum dopal dowiedziałem się niedawno przypadkowo ale mega się cieszę bo jak widzę co ma teraz w ofercie to szok! Hexen, apvp, pico serce się raduje.Zanim usiądziesz do Hexena zapraszam do lektury, opisałem dokładnie jak działa jako niegdyś koneser og Hexenu.
Dzięki za odpowiedź. Fajnie jakby było w krysztale to apvp teraz . Wygląd tez robi swoje hehe
Pozdrawiam
Zdradliwy jest xD
Paczuszka od Escobar odebrana, a z tym ze w niespodziewanie, albo kodzik później, lub jak cos wypadnie i musisz kombinować jak odebrać, ale 3dni to nie tragedia i odebralem na czas, a myslalem ze juz po ptokach, ale bylo fajnie zapierdalać na rowerze skoro świt nastal i pyk, 4mmc original dotarło, pakowanie nie bylo na szczescie pancerne, ale nie przypalowe.
Tak więc po prostu czujnym być i tyle.
Moze ale esco nie puszcza w weekendy chyba, ale mozesz czekać cierpliwie na maila czekać bo moze w skrzynce bedziesz mial w kazdej chwili wiadomość.
Tak więc po prostu czujnym być i tyle.
(26.08.2023, 09:26)Supra napisał(a): czy paczka może dotrzeć w sobotę? Czy ten dzień w ogóle się nie liczy?
Moze ale esco nie puszcza w weekendy chyba, ale mozesz czekać cierpliwie na maila czekać bo moze w skrzynce bedziesz mial w kazdej chwili wiadomość.