Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pytania do moderatorów. Ogólne pytania w kwestii działania forum itp.
Nie o to chodzi... ale mnie to zdziwiło...wolaa pisać na dopku ja pierdd... dla mnie to całe gowno tam siedzi.... szKoda ze wczsniej nie wiedziałem o tym forum bo tak jakoś sympatycznee jest odrazu mi wpadło w oko....
beeniepatu jak chce to zamawiam mam hajsy nie beczeee... ale inicjatywa z konkursu super
beeniepatu jak chce to zamawiam mam hajsy nie beczeee... ale inicjatywa z konkursu super
09.11.2023, 15:59
Pytanie do moderatora. Jest możliwość usunięcia konta na forum, ponieważ nigdzie w opcjach nie ma tego
Maniek pisze tu bo wiadomości prywatnych nie mam odblokowanych a na zakładce kontakt żadnej odpowiedzi
(09.11.2023, 15:59)Life1293 napisał(a): Pytanie do moderatora. Jest możliwość usunięcia konta na forum, ponieważ nigdzie w opcjach nie ma tego
Maniek pisze tu bo wiadomości prywatnych nie mam odblokowanych a na zakładce kontakt żadnej odpowiedzi
09.11.2023, 17:50
Też jestem tego Ciekaw. Czy jedyną opcją zniknięcia jest ban?
(✦ ‿ ✦)
...świat jest taki, jaki myślisz, że jest...
09.11.2023, 18:25
horsii
A po grzyba adminowi gitarę zawracać tak błachymi sprawami jak usunięcie konta.
No ludzie, takie rzeczy to moderacja powinna ogarniać z urzędu.
Przez takie rzeczy admin uzna, że bachory niani potrzebują.
Chłop ma co innego do roboty, choćby załatwianie tematu na nasze darmochy, więc nie dokładajmy mu roboty.
Gorzej jak dzieci
A po grzyba adminowi gitarę zawracać tak błachymi sprawami jak usunięcie konta.
No ludzie, takie rzeczy to moderacja powinna ogarniać z urzędu.
Przez takie rzeczy admin uzna, że bachory niani potrzebują.
Chłop ma co innego do roboty, choćby załatwianie tematu na nasze darmochy, więc nie dokładajmy mu roboty.
Gorzej jak dzieci