Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Cherry Old School - Opinie o produkcie
(23.11.2023, 20:49)wiktororban napisał(a): Ważne że spełnia swoje zadanie w tych samych sytuacjach w których spelnia je koks. Ty jesteś jakiś ułomny czy udajesz?
Ciebie ludzie w co 2-3 poście o to pytają i nam nie odpowiadasz 🙃
(22.11.2023, 23:02)horsii napisał(a): Muszę przyznać że faktycznie, coś mi się zdaje że jest tam jakiś dodatkowy "przyspieszacz"... a może to siła sugestii, bo najpierw czytałem opinie, potem próbowałem. Sam już nie wiem, tak czy inaczej - dobra sól.
Też mieliście w tym takie niewielkie kryształki, i trzeba było trochę bardziej dokładnie to wszystko zmielić?
I faktycznie daje clearhead ?
A Ty wiktororban i Twoi kompani zmieńcie dilerów koko jak mef dziala jak koko 😅
24.11.2023, 12:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.11.2023, 12:16 przez wiktororban.)
(23.11.2023, 19:16)Diabeuu666 napisał(a): Widocznie nigdy dobrego koko nie próbował
Wiadomo bo w Rotterdamie i trojmiescie jest hujowy koks..u cb jest lepszy
Ja napisałem tylko, że ludziom którzy lubią balety na koko bardzo spodobał się balet na tym cherry i tyle? Czy ja mówię, że to jest jakiś substytut kokainy? Nie..mówię tylko, że ta wiśnia ma pewne cechy które mogą się spodobać ludziom co lubią kokę..podnieciliscie się jak pedofil pod przedszkolem..polubili dużo bardziej to cherry niż np samego mefa albo specyfiki typu "fake Coco" czy inne "synth Coco"..chodzi o to, że to cherry daje fajny rodzaj pobudzenia, do tego trochę eufo...ta sól działa tak fajnie jakby trochę " w tle "
24.11.2023, 12:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.11.2023, 12:34 przez kot_kreskowy.)
(24.11.2023, 12:01)wiktororban napisał(a): Wiadomo bo w Rotterdamie i trojmiescie jest hujowy koks..u cb jest lepszy
To nieprawda.
Abstrahując od tego, że Rotterdam jest największym z portów przeładunkowych Europy, gdzie po prostu musi być kokaina i to z pierwszej ręki, to Ty po prostu nie wiesz gdzie zapukać w trójmieście po dobry koks.
Tam gdzie zaopatrują się tuzy tego regionu jest też cena odpowiednia mordo.
Inną sprawą jest, że faktycznie ten sort może smakować fanom kokainy bo jest tu zawarty prawilny euforyczny mef, który jest traktowany jako swoisty substytut koksu.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
24.11.2023, 12:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.11.2023, 12:43 przez wiktororban.)
(24.11.2023, 12:26)kot_kreskowy napisał(a): To nieprawda.Moja wypowiedź że nie ma koksu w Rotterdamie i trojmiescie to był sarkazm..druga sprawa, że cherry działa inaczej niż mefedron solo..mefedron jest trochę ogłupiający a po cherry jest fajna dopaminka i clearhead połączona z mefedronowa euforia..tylko ilość mefedronu w tej soli jest tak dobrana, że ta euforia w ogóle nie powoduje "nieogaru" do tego sól działa " w tle"..ostro poroniony mefem czułbym się niekomfortowo zagadując normalne dziewczyny w klubie..widać by było po zachowaniu i gadce, że mam łeb rozmiękczony...po cherry jest pełna kontrola i wrażenie takiej " trzeźwości myśli" mimo, że serotoninke też czuć dość wyraźnie.
Abstrahując od tego, że Rotterdam jest największym z portów przeładunkowych Europy, gdzie po prostu musi być kokaina i to z pierwszej ręki, to Ty po prostu nie wiesz gdzie zapukać w trójmieście po dobry koks.
Tam gdzie zaopatrują się tuzy tego regionu jest też cena odpowiednia mordo.
Inną sprawą jest, że faktycznie ten sort może smakować fanom kokainy bo jest tu zawarty prawilny euforyczny mef, który jest traktowany jako swoisty substytut koksu.
24.11.2023, 12:44
No akurat z Rotterdamu dużo koko się mi przewinęło chrzaniku
Miałem też 91% boliwijskiej i nie dlatego, że tak ktoś mi powiedział i w to uwierzyłem. Po prostu wiem
Nie ma RC podobnego do Coco powyżej 30% czystości
To jest jak z MDMA, można napisać że 6apb jest podobne itp ale to i tak inna bajka.
Podobnie jak z amfetaminą.
No nie oszukujmy się
Miałem też 91% boliwijskiej i nie dlatego, że tak ktoś mi powiedział i w to uwierzyłem. Po prostu wiem
Nie ma RC podobnego do Coco powyżej 30% czystości
To jest jak z MDMA, można napisać że 6apb jest podobne itp ale to i tak inna bajka.
Podobnie jak z amfetaminą.
No nie oszukujmy się
24.11.2023, 12:59
wiktororban
No tak. Sarkazm. Teraz dopiero zczaiłem👍
Diabeuu666
Oczywiście, że inna bajka, jednak nie tak bardzo odległa.
Znam ludzi, którzy walili często (bardzo często) koks, dobry koks!, to gdy akurat był deficyt, to zamiast brać jakieś bełtane gówno - woleli dobry mefedron.
No tak. Sarkazm. Teraz dopiero zczaiłem👍
Oczywiście, że inna bajka, jednak nie tak bardzo odległa.
Znam ludzi, którzy walili często (bardzo często) koks, dobry koks!, to gdy akurat był deficyt, to zamiast brać jakieś bełtane gówno - woleli dobry mefedron.
NIE dla OPIO !!!
24.11.2023, 13:18
No ok z tym się zgodzę że woleli walić mefa zamiast jakiś ujowy koks. Ale nie ma co porównywać dobrego Coco do mefa bo to naprawdę inna bajka. Wiaodmo że Chinole będą próbować dalej podrabiać klasyki itp ale nigdy chyba im się nie uda.
Moim zdaniem najbardziej im wyszło apvp względem meth
Moim zdaniem najbardziej im wyszło apvp względem meth