Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co polecisz na imprezę i dlaczego?
30.11.2023, 00:03
xtc tez spoko co by dupki powyrywac jak sie nie przegnie ze oczy jak 5 zlote
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
30.11.2023, 12:25
(17.09.2023, 13:19)Ser Pleśniowy napisał(a): Na imprezkę Mdphp od Pabla fajnie działa nie widać nic po oponęcie oraz 3cmc Bandit ja na tym latam i nie narzekam
Mam to samo tylko z samym 3cmc bandit sztos trójka tak samo jak lemon od Escobara szkoda że brak na stanie podjadłbym. Obie trójki nadają się na impreze 3cmc pablo też robi świetną robote
30.11.2023, 16:18
dobra amfetamina i nieprzeginanie z dawkami to doslownie esencja dobrego narkomelanzu w prochu
jak ocierać się o jakieś psychodeliczne klimaty, to można pierdolnąć 2c-b-fly. ale tylko i wyłącznie sniffem - działa o wiele lepiej. jest lepsza biodostępność, nie ma takich zjebanych akcji jak po braniu tego doustnie, że przez 8 godzin sie czujesz jakby "już zaraz teraz za chwile" miał ci wejść kwas, ale przez jebane 8 godzin nic nie wchodzi i nic się nie rozkręca a na końcu trzeźwiejesz. wizuale są intensywniejsze, żywsze, wchodzi bardzo szybko i schodzi jakoś po 3-4h. ogarnięta (jeśli tak to można nazwać) psychodeliczna faza, umysl pozostaje dość przejrzystym.
i jeszcze podlać to troche gbl/bdo...
i jeszcze podlać to troche gbl/bdo...
01.12.2023, 12:39
Polecam NOwĄ Wisienkę, bardziej nadaje się na imprezę niż ta stara. Ta stara bardziej jest towarzyska do posiedzenia.
horsii Pamiętam jak byslimy w 10 chłopa na drumach na Black sun empire tuż przed bibką każdy zarzucił po kwasie, i inne zabawki, ja wtedy w ciągu gieblowymi . znajomy siedział przed klubem i pytamy się wchodzisz? A on nie czekam aż kwas mi wejdzie, piwka sprzedawali na zewnątrz lato było. I siedział tam gostek cala imprezę i co chwilę pytamy idziesz? Nie czekam aż kwas mi wejdzie i w ogóle nie wszedł do środka oczekiwal na kwacha ;D