Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze sposoby na dobre nawodnienie
06.03.2024, 09:06
Napewno picie elektrolitów jak nie macie to woda miód cytryna szczypta soli alpejskiej ja do tego wypijam sórowe jajko ma mnóstwo składników odżywczych
06.03.2024, 16:33
Mordo szanuję za surowe jajo xD ja bym się zrzygała. Naprawdę wielkie samozaparcie.
06.03.2024, 17:04
Matko jedyna mój kot nie lubi surowego jaja mimo że to bomba witaminowa dla niego je tylko te w proszku. A gdzie ja i surowe jajo xd nie no ble
09.03.2024, 02:15
I to takie zimne jeszcze oślizgłe xD jak dasz radę coś takiego wypić z rana bez mrugnięcia okiem to nie ty musisz się bać kaca to kac boi się ciebie xDDD
Ja pije surowe jajka cale, do treningow, na rower jak uderzam...Wartosciowa postac bialka...np. omega 3-6 wit.D B12...tylko najlpiej zoltko i bialko spozywac...
https://www.termedia.pl/poz/Jajka-zdrowe...46593.html
https://www.termedia.pl/poz/Jajka-zdrowe...46593.html
09.03.2024, 13:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.03.2024, 13:16 przez kot_kreskowy.)
LOBO
Znałem typa co jadł całe jajka.
Dosłownie całe. Łącznie ze skorupą.
Ponoć dobre na mocne kości.
Także każdy ma inne patenty.
Polecam kogel mogel😁
Znałem typa co jadł całe jajka.
Dosłownie całe. Łącznie ze skorupą.
Ponoć dobre na mocne kości.
Także każdy ma inne patenty.
(06.03.2024, 16:33)Twilight Sparkle napisał(a): Mordo szanuję za surowe jajo xD ja bym się zrzygała. Naprawdę wielkie samozaparcie.
Polecam kogel mogel😁
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
kot_kreskowy ;-D To pozdrow serdecznie ode mnie...a Rocky wypija 14 dziennie na raz😎
...aminokwasy wysokiej klasy
kot_kreskowy ...a możesz zdradzic rabka tajemnicy, czemu nie czytasz ze zrozumieniem;-)...Rocky Balboa mloda-foka, Sly Stallone rambo 6na9... znasz chopa?
...aminokwasy wysokiej klasy
kot_kreskowy ...a możesz zdradzic rabka tajemnicy, czemu nie czytasz ze zrozumieniem;-)...Rocky Balboa mloda-foka, Sly Stallone rambo 6na9... znasz chopa?
09.03.2024, 14:59
pakujecie sobie do geby bombki z 2g klefa i sie rozpadają i jest spoko
ale jajko/ w zyciu
fuj
xD
ale jajko/ w zyciu
fuj
xD