Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Witam! Moja pierwsza paka od RC-Black
26.03.2024, 19:31
Witam! Właśnie odebrałem pierwszą pakę od wymienionego w temacie vendora. Chciałem napisać opinię bezpośrednio w jego dziale partnerskim ale z jakiegoś powodu nie mogę tego zrobić? Może ktoś jest w stanie mi pomóc w tej kwestii. W każdym razie chciałem podziękować bardzo vendorowi! Paczka doszła w tempie ekspresowym, produkty sypane z górką a łączna ilość zamówienia 100g + więc jak na pierwszy order solidnie. Wszystko wygląda przepięknie. Banda szczurów z sekcji A po miesięcznej przerwie (może poza jednym skurczybykiem..) podejdzie do testów z biochemiczną homeostazą więc opinie będą na pewno obiektywne. Jak tylko otrzymam możliwość dodawania wpisów w dziale vendora nie omieszkam napisać opinii testowanych substancji. Jeszcze raz dzięki! Polecam vendora z czystym sumieniem.
27.03.2024, 03:13
Spróbuj teraz napisać, być może brak postu powitalnego ci blokował. A jeśli nie to oznacz tutaj Mańka moderatora on coś poradzi ewentualnie zgłosi technikowi.
29.03.2024, 14:18
Kod dostałem ************szczegóły***********. Niestety działy partnerskie dalej nie działają, nie mogę właściwie wchodzić w jakiejkolwiek interakcje.
29.03.2024, 14:24
(29.03.2024, 14:18)politoksykoman94 napisał(a): Kod dostałem we wtorek jakoś o 18:30. Niestety działy partnerskie dalej nie działają, nie mogę właściwie wchodzić w jakiejkolwiek interakcje.
Jak nie działają jak działają ja klikam i mi się otwiera
Maniek napisał 29.03.2024, 17:11:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (opcja dostępna w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa (oznaczanie: @pierwsze trzy litery nickname i potem wybierasz użytkownika z listy, którą po chwili pojawi się)
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (opcja dostępna w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa (oznaczanie: @pierwsze trzy litery nickname i potem wybierasz użytkownika z listy, którą po chwili pojawi się)
29.03.2024, 14:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.03.2024, 14:33 przez politoksykoman94.)
Maniek w wolnej chwili byłbyś tak uprzejmy i zetknął o co tutaj właśnie chodzi? Konto mam aktywne postów powitalnych kilka i dalej nie mogę nic pisać pod żadnym z tematów. A gdy klikam odpowiedź pod ostatni post tematu przekierowuje mnie, do informacji że mam nieaktywne konto lub zablokowane a jak klikam wyślij e-mail aktywacyjny dostają info, że konto jest aktywne. I tak na marginesie jestem nowy więc nie wiem nawet za bardzo do kogo w jakich sytuacjach pisać a prywatnych wiadomości też nie mogę -.-
Kapitan nie no działaj, miałem na myśli że nie mogę dodawać postów komentować etc. A mam opinie dla Darka i duszka. Dygresja, duszek chyba mi nepa zamiast 2mmc wysłał bo wciągnąłem 200 mg ( tak wiem bez uczuleniówki jestem idiotą ), i to co się działa, ze mną później to jest dramat naprawdę. No ale nie obwiniam czynniki ludzki
Kapitan nie no działaj, miałem na myśli że nie mogę dodawać postów komentować etc. A mam opinie dla Darka i duszka. Dygresja, duszek chyba mi nepa zamiast 2mmc wysłał bo wciągnąłem 200 mg ( tak wiem bez uczuleniówki jestem idiotą ), i to co się działa, ze mną później to jest dramat naprawdę. No ale nie obwiniam czynniki ludzki