Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC White - Opinie o produkcie
04.05.2024, 13:02
W tym wątku piszecie opinie oraz recenzje na temat produktu 3-CMC White ze wklepu Escobar.store
23.05.2024, 22:44
Siema miałem 5 gram tego specyfiku i miłe się zakończyłem, dla mnie ta trójka wyważona była i fajny wjazd był
Kryształ był przezroczysty bez żadnych przebarwień,
Kryształ był przezroczysty bez żadnych przebarwień,
26.05.2024, 03:38
Bardzo dobre 3cmc, wręcz idealne. Odpowiednio wyważone, libido up, fajna stymulacja, nie czułem się po nim sztucznie. Polecam bo cena zacna warto pobierać. Sort żółtawo biały, transparentny. 5/5
27.05.2024, 09:35
3-CMC White
Mocna trójka chyba jedna z lepszych jakie miałem okazję ostatnio testować.
Profil działa u mnie był w kierunku mocno - euforyczmym i nie była to kwestia kolosalnych dawek.
Tak, +/- były to max 250 na start. Fazka już od pierwych chwil wgniata i pozwala chillować się do ostatnich chwil.
Jak na 3-CMC jest to bardzo przyjemny odczynnik pod względem samej aplikacji zero jakiegoś wykrzywia nią, leż czy coś w ten deseń.
Eufo robi taki mega klimat nic tylko rozjebać się na łóżku czy tam fotelu i myśleć o niebieskich migdałach. Pozywtne nastawienie i ten cały vibe trwa z dobrą godzinę oczywiście nie siedząc z zegarkiem w ręku.
Przyjemny plusz totalnie rozwalił mnie na łopatki.
POLECAM
Escobar Dziękuję za nagrodę
Mocna trójka chyba jedna z lepszych jakie miałem okazję ostatnio testować.
Profil działa u mnie był w kierunku mocno - euforyczmym i nie była to kwestia kolosalnych dawek.
Tak, +/- były to max 250 na start. Fazka już od pierwych chwil wgniata i pozwala chillować się do ostatnich chwil.
Jak na 3-CMC jest to bardzo przyjemny odczynnik pod względem samej aplikacji zero jakiegoś wykrzywia nią, leż czy coś w ten deseń.
Eufo robi taki mega klimat nic tylko rozjebać się na łóżku czy tam fotelu i myśleć o niebieskich migdałach. Pozywtne nastawienie i ten cały vibe trwa z dobrą godzinę oczywiście nie siedząc z zegarkiem w ręku.
Przyjemny plusz totalnie rozwalił mnie na łopatki.
POLECAM
Escobar Dziękuję za nagrodę
27.05.2024, 15:49
Przyjechało 10g 3-cmc white power.
Na fotce niewyraźnie wyszło, ale jest jeden kamulec, reszta to drobne białe kryształki. Wygląd bardzo zachęcający. Temat jest praktycznie bez zapachu, o reszcie właściwosci rozpiszę się potem.
Na fotce niewyraźnie wyszło, ale jest jeden kamulec, reszta to drobne białe kryształki. Wygląd bardzo zachęcający. Temat jest praktycznie bez zapachu, o reszcie właściwosci rozpiszę się potem.
30.05.2024, 20:10
Mocno libido up po tym mieliście? Bo ja tak średnio to odczułem
31.05.2024, 06:46
ZmiataZplanszy pamiętaj że Libido w przypadku jakiej kolwiek substancji jest kwestia osobista, zależna od organizmu itp. oraz częstotliwości zażywania.
Jeżeli libido ci spadło jak jesteś trzeźwy, zwyczajnie z uwagi na nastrój etc. to przy zażywaniu nie musi pójść do góry.
Jeżeli libido ci spadło jak jesteś trzeźwy, zwyczajnie z uwagi na nastrój etc. to przy zażywaniu nie musi pójść do góry.
06.06.2024, 07:13
ZmiataZplanszy U było nawet nawet jeśli chodzi o libido. Może za dużo zjadłeś i dlatego była lipa?