Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy zostałeś kiedyś pokąsany/użądlony przez osy/pszczoły/szerszenie? 11/07/24
12.07.2024, 04:15
Nie dam ręki uciąć, że to było któreś z tych, ale z 5 lat temu, jak szedłem do roboty to przechodziłem przez park. Żeby przez niego przejść to trzeba zejść schodami i chciałem złapać za poręcz, bo schody były śliskie po deszczu i jak mnie coś upierdoliło w palca to tak wrzasnąłem, że chyba wszystkie wiewiórki w tym parki obudziłem.
Była 6 rano, więc ludzi nie było wokół, więc raczej nikt nie słyszał, a sam palec nakurwiał mnie dobre kilka godzin. Od tamtej pory mam traumę i nie próbuję nawet łapać za tę poręcz jak się przemieszczam przez ten park.
Była 6 rano, więc ludzi nie było wokół, więc raczej nikt nie słyszał, a sam palec nakurwiał mnie dobre kilka godzin. Od tamtej pory mam traumę i nie próbuję nawet łapać za tę poręcz jak się przemieszczam przez ten park.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
12.07.2024, 12:26
ja zostałem przez pszczoły jak znajomemu pomagałem przy ulach w pasiece a tak pozatym to za małolata przez osy naszczęście nie jestem uczulony mojego kuzyna jak osa użądliła to wylądował w szpitalu
13.07.2024, 13:39
Szerszenie to dwa dziennie czasem ubijam, choć ostatnio jakby ich mniej widzę.
Oj, przez takiego to nie chciałbym zostać ujebany...
Oj, przez takiego to nie chciałbym zostać ujebany...
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?