Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Lemon Haze... Lemon Kush
19.07.2024, 17:50
kiertnik82 Poczestowalem lemonem Ducha, znajomego zielarza od 30 lat, ktory jest smakoszem sativy, i jego opinia to ze jest to Lemon G ;-) co o tym sadzisz?
19.07.2024, 19:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.07.2024, 19:53 przez kiertnik82.)
LOBO wiesz tych lemonòw jest sporo, więc tak naprawdę to jest trochę jak wróżenie z fusów. Z jednym co jest pewne to Duchowy lemon to była sativa, a lemon od Blacka już bardziej szedł w stronę hybrydy. Tego od frogbullshop jeszcze nie paliłem, jak przyjdzie i skosztuje to dam znać.
Mi ogólnie lepiej podchodził lemon od Blacka niż od Ducha, wygląd, zapach i działanie było wg mnie lepsze...ale wiadomo co kto lubi
Mi ogólnie lepiej podchodził lemon od Blacka niż od Ducha, wygląd, zapach i działanie było wg mnie lepsze...ale wiadomo co kto lubi
19.07.2024, 20:30
kiertnik82 Do tych nazw i odmian szczegolwoych podchodze bardziej z przymruzeniem oka;-) to juz dla koneserow... Od Blacka nie palilem, Ducha byl sativa dobra i zacna, ja ogolem gustuje w sativach wlasnie, ...Zaby nie palilem ale z tego co mowil to indica jest...
a paliles haszyka ducha? ten marokanski, to wlasnie byla hybryda, w mniejszych ilosciach euforyczniej pobudzal receptory, a wiekszych uspokajal i czilowal...i ten smak klasa😎
a paliles haszyka ducha? ten marokanski, to wlasnie byla hybryda, w mniejszych ilosciach euforyczniej pobudzal receptory, a wiekszych uspokajal i czilowal...i ten smak klasa😎
19.07.2024, 21:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.07.2024, 21:22 przez kiertnik82.)
Też nie przywiązuje wagi do odmian, nazw itp. Dla mnie najważniejsze działanie, oraz zapach i wygląd. Jak jest kozak to te wszystkie kryteria są zawsze spełnione a haszyku od ducha nie próbowałem, tylko bubble, lemon, amezie pro. Wszystkie były dobre ale lemon od Blacka dla mnie był numero uno
19.07.2024, 21:25
Bo Blacku to zielarz byl zaprawiony w bojach i smakosz, dziadostwa by nie promowal ;-) szkoda czleka bo topowy V ale z mankamentem BHP, tzra to przyznac spraewiedliwe ...
Epsiakos good job myster Don moderatto, i przepraszamy za spamy ;-)
... a to zwracam honor, good job myster Maniek , a nowy moderat cosik sie obija ;-)
... a to zwracam honor, good job myster Maniek , a nowy moderat cosik sie obija ;-)
Maniek napisał 19.07.2024, 22:35:
A dziękuję bardzo, ale to akurat moja robota
A dziękuję bardzo, ale to akurat moja robota
20.07.2024, 16:17
(19.07.2024, 21:25)LOBO napisał(a): Bo Blacku to zielarz byl zaprawiony w bojach i smakosz, dziadostwa by nie promowal ;-) szkoda czleka bo topowy V ale z mankamentem BHP, tzra to przyznac spraewiedliwe ...
Właśnie tak szukałem, gdzie się ten wątek pojawił. A tak kontynuując do dlaczego wg Ciebie LOBO Black miał chujowe BHP? Pomijając już to że go złapali...
20.07.2024, 16:29
kiertnik82 No tutaj mysle jest bardziej zawila basn z tym zawinieciem Blacka, jak i rowniez Gousta w tym samym czasie... A odnośnie do BHP... To ten motyw z czek-blikiem itp no to troszku zbyt "otwarte" wszystko bylo ze tak to ujme eufemistycznie;-) a poza tym to nie byla jego pierwsza wpadka, takze nie na "umial" sie na swych bledach przeszlosci;-)
20.07.2024, 16:40
Lifeisbrutal Obrazilem sie na Ciebie, gdyz uraziles moje meskie wrazliwe ego dziewczynki... Przed milionami sluchaczy i jak ja tera wygladam!? Jak zwykla tu5z po pospolitym ruszeniu cipcencja 😁😁
20.07.2024, 16:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.07.2024, 16:47 przez Lifeisbrutal.)
LOBO Oj oj , wybacz. Swoją drogą lekko odbiegając od tematu ta twoja kobieta musi mieć z tobą wesoło. W sumie zajarałbym takiego lemona..
Blacka zioła nie miałem okazji próbować.
Blacka zioła nie miałem okazji próbować.