Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
polepszenie pamięci
15.09.2023, 10:03
(07.08.2023, 15:09)ProducentRC napisał(a): Mi pomaga "polygala tenuifolia" i grzyb kordyscyp czy jakoś tak niedawno mi się skończył to nie pamiętam dokładnie nazwy ale efekty są dość widoczne podczas rozmowy z kims podczas przytaczania danych tez na różne tematy, niby czegoś nie pamiętam ale jak rozmowa przynajmniej w minimalnym stopniu do danego tematu nawiązuje przytaczam jakbym cytował artykuły z prasy naukowej, kudzu kiedyś też stosowałem też dawało ciekawy efekt.
@"PUDZILLA" jak ten NAC, zastanawiam się czy też nie dodać go do zestawu
Pewnie miałeś na myśli kordyceps,bardzo ciekawy grzyb
kocham piwo
16.09.2023, 07:24
ćwicz swój mózg regularnie, np. rozwiązując krzyżówki, sudoku lub łamigłówki.
Dbaj o zdrowy tryb życia, np. wysypiaj się, pij dużo wody i jedz produkty bogate w witaminy i minerały.
Baw się dobrze i śmiej często, np. oglądając komedie, czytając dowcipy lub rozmawiając z przyjaciółmi. Śmiech poprawia nastrój i redukuje stres, co ma pozytywny wpływ na pamięć.
Pamiętaj, że pamięć jest jak mięsień - im częściej go używasz, tym jest silniejszy!
Dbaj o zdrowy tryb życia, np. wysypiaj się, pij dużo wody i jedz produkty bogate w witaminy i minerały.
Baw się dobrze i śmiej często, np. oglądając komedie, czytając dowcipy lub rozmawiając z przyjaciółmi. Śmiech poprawia nastrój i redukuje stres, co ma pozytywny wpływ na pamięć.
Pamiętaj, że pamięć jest jak mięsień - im częściej go używasz, tym jest silniejszy!
(✦ ‿ ✦)
...świat jest taki, jaki myślisz, że jest...
16.09.2023, 12:28
ze srodkow suplementacyjnych moge polecic rzen-szen, aszwaganda, piracetam, modafinil, johimbina rowniez mi pomagala z pamiecia zwlaszcza po dlugich benzo-ciagach pomagala wyregulowac pamiec
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW